Om

emmaalzen_farg

Jag heter Emma Alzén, är 33 år och bor utanför Åre i Jämtland. Jag har en kandidatexamen i journalistik, Mittuniversitetet i Sundsvall och åtta års arbetslivserfarenhet.

CV

Mittmedia AB (2018–pågående)
Redaktör och reporter på gratistidningen Åreidag. Redaktionell innehållsplanering, text- och bildproduktion samt arbete med digital publicering inklusive sociala medier.

Emma Alzén – enskild firma (2008 – pågående)
Bildjournalist, reporter och redaktör. Uppdrag på kortare och längre basis.

Mittmedia AB (december 2015 – april 2016)
Redaktör på gratistidningen Åreidag. Redaktionell innehållsplanering, text- och bildproduktion samt arbete med digital publicering inklusive sociala medier.

Egmont Publishing AB (april 2013 – december 2015)
Redaktör på friluftstidningen Utemagasinet och träningstidningen Träna. Planering och produktion av artiklar, reportage, omslags- och produktfotograferingar samt tester av friluftsprodukter. Utvecklade och skapade även innehåll till Facebook och Instagram.

Mittmedia AB (november 2012 – april 2013)
Redaktör på 100% Östersund, Lokaltidningen Strömsund och Lokaltidningen Krokom. Fotograf och reporter på Östersunds-Posten.

Mediakompetens AB (juli 2010 – november 2012)
Kulturredaktör, nöjesredaktör, fotograf och reporter på Östersunds-Posten. Redaktör på 100% Östersund, Lokaltidningen Strömsund och Lokaltidningen Krokom.